Ook voor aanstaande vaders breekt er een spannende periode aan. Je ziet je vrouw veranderen en ook in huis verandert er veel. Je maakt een kamertje in orde en gaat mee naar de zwangerschapscursus. Er is steeds meer informatie te vinden hoe jij je vrouw kunt ondersteunen tijdens de zwangerschap maar zeker ook tijdens de bevalling.

David Borman geeft regelmatig de cursus 'Aanpakken voor Aanstaande Vaders'. Dit is een zwangerschapscursus speciaal ontwikkeld voor aanstaande vaders. De cursus geeft praktische informatie en tips over de periode die je leven als man ingrijpend zal veranderen: de komst van je kind.

Ook op dé papasite van Nederland vind je veel informatie over zaken die het papa worden met zich meebrengt : Baby's ontwikkeling in en buiten de buik, de bevalling en andere belangrijke babyzaken. Info waar je als aanstaande en kersverse papa wat aan hebt.

Tijdens de zwangerschapscontroles ben je altijd van harte welkom mee te komen. Wij bieden zorg aan moeder en kind maar ook de aanstaande vaders mag altijd zijn vragen stellen.